Divendres 28 de juny a l'Espai de Prats de Lluçanès

Celebrada l’Assemblea Ordinària de la Cooperativa

by Consorci Lluçanès

L’Assemblea celebrava també l’aniversari de la constitució de Cuidem Lluçanès.

Sí, vàrem celebrar, amb una copa de cava, que la Cooperativa feia un any i que el què llavors era un projecte, ara és una realitat.

Des del Consell Rector es va recordar els tres eixos que fonamenten i donen sentit al projecte Cuidem Lluçanès; cooperativa, cures i territori. Va ser una oportunitat per explicar i compartir amb els socis i sòcies, el camí recorregut durant aquest temps, pas a pas, els serveis realitzats, les treballadores contractades i les línies principals d’actuació.

Posteriorment es va presentar l’estat de comptes del 2018 i el pla de treball pel 2019, tots dos aprovats per unanimitat per part dels socis i sòcies presents. També va ser un espai per compartir les dificultats i els reptes que hem assumit al llarg d’aquest curt però intens camí, les propostes de present com el “Cuidem Plus” i el “Xec servei” així com els somnis i les perspectives de futur.

Agraïm de tot cor la participació, la il·lusió i la confiança de tots els socis i sòcies que van assistir i de tots aquells que no van poder ser-hi. Un brindis amb coca i cava per tots nosaltres!

 

 

Top