Acompanyament en el Dol

El dol és la reacció normal i natural davant qualsevol pèrdua, és la nostra forma d’adaptar-nos a la nova situació quan ens separem o es mor algun ésser estimat. I la mort d’un ésser estimat és una de les situacions més dures a les que ens hem d’afrontar.

La vida és una constant de continues pèrdues i les persones passem per diferents dols al llarg del nostre camí, perdem i guanyem, deixem anar i ens obrim a noves situacions i oportunitats constantment. És un procès natural de la vida i estem preparats per afrontar-ho però hi ha moments en que necessitem l’acompanyament i el suport d’altres per transitar aquest recorregut.

Cada dol és diferent i per cada persona té una duració determinada. L’entorn i nosaltres mateixos tenim certa pressa per recuperar-nos, deixar de patir i continuar amb la vida però és un procès que s’ha viure i elaborar al ritme que requereix i no podem fer res per evitar-ho.

Elaborar un dol no significa oblidar a la persona estimada, es tracta de buscar un espai més íntim dintre de nosaltres, on seguir recordant i estimant però que ens permeti obrir-nos de nou a la vida.

Des de Cuidem Lluçanès s’ofereix:

  • Acompanyament en format individual: Sessions d’una hora setmanals o quinzenals.
  • Grup de Dol: Format per persones que han experimentat una pèrdua, és un espai on compartir vivències, expressar-se sense judici i intercanviar recursos per afrontar i adaptar-se als canvis i reptes de la nova situació.

 


VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

Ompliu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres

Top